Rostfria diskbänkar

Söker du efter rostfria diskbänkar? Då har du hittat helt rätt. Med över 100 år i bagaget har vi en lång och gedigen kompetens. Vi guidar dig igenom vårt sortiment och lyssnar på dina idéer kring hur du vill att dina rostfria diskbänkar ska vara utformade. Tillsammans hittar vi en lämplig lösning för just dig. Kom ihåg att det inte behöver vara standardmått på dina rostfria diskbänkar utan vi kan anpassar dem utefter dina önskemål och idéer.

För oss spelar detaljerna roll. Vi levererar rostfria diskbänkar med hög kvalitet och finish och utför arbetet med stolthet. Så går du i tankar att skaffa dig en rostfri diskbänk eller något annat specialdesignat i rostfritt så tveka inte utan hör av dig omgående. Vi hjälper dig gärna.

Rostfria diskbänkar

Vi hjälper dig att skapa rostfria diskbänkar

Vi är ett familjeföretag från Dalarna med över 100 års erfarenhet av att arbeta med rostfritt stål och andra metaller och material.

Om du vill ha specialdesignade produkter som till exempel heltäckande diskbänk eller andra inredningsdetaljer av rostfritt stål så delar vi gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att den ska bli precis så som du tänk dig. Kom ihåg att det inte behöver vara standardmått på din diskbänk rostfri utan vi kan anpassar den utefter dina önskemål och idéer.

Vill du veta mer om våra rostfria diskbänkar, läs på www.isakssons.com. Du kan såklart också maila eller ringa 0243-20 43 40. Varmt välkommen till oss på Isakssons!

En diskbänk hittar hem

I filmen nedan ser du hur en bit rostfri plåt förvandlas i vår verkstad i Borlänge till en del av ett hem i Bromma. Följ med på resan från ljudet av en svets till doften av nybakat bröd.