Rostfritt

Vi har gedigen kunskap om specialdesignade produkter, exempelvis diskbänkar, inredning till hotell, restaurang och offentliga miljöer. Utöver rostfritt arbetar vi med järn, aluminium, koppar, mässing och zink.

 

Isakssons - diskbänkar i rostfritt

Handgjort, slitstarkt och specialdesignat i rostfritt.

Rostfritt på kundens villkor! I över 100 år har vi varit verksamma. Genom åren har vi tillverkat allt från golvbrunnar till kyrkkors. Industrin, privatpersoner, rörfirmor, krogar, hotell, tvätterier, sjukhus och inredningsföretag finns bland våra uppdragsgivare. Oavsett vem du är så är det viktiga att du delar vår passion för hög kvalitet och tycker att detaljerna spelar roll. Här kan du läsa mer om rostfritt och dess egenskaper.

I vår verkstad görs handgjorda diskbänkar både för restauranger och privata hem. Och vi tillverkar även stabila, specialanpassade arbetsbänkar för industrins olika behov. Med varsamma händer gör vi inredning till offentliga och privata miljöer i all slags plåt, rostfritt, aluminium, koppar, zink eller vad du önskar.

Om du har en idé men behöver hjälp med att konstruera eller rita så bidrar vi gärna. Precis som tyg som sys upp till fina kläder förvandlar vi plåt till de mest slitstarka produkter du kan föreställa dig. Skräddarsytt rostfritt är precis som det låter! Det ska bli snyggt med perfekt passform. Utmana oss gärna, ta kontakt redan i dag!