Om oss

Oavsett om du är letar efter skräddarsydda lösningar för ditt kök, inreder trendiga hotellbarer, behöver utrustning för industrin, eller en pålitlig partner för att lägga om tak hoppas vi att du hittar inspiration och vägledning hos oss. Vi bidrar även med energieffektivisering genom att utveckla och producerar lösningar som tar tillvara på spillvärme i vatten och rökgas.

Isakssons är ett familjeföretag från Dalarna som startades för över 100 år sedan, år 1922. Vi firar under 2022 alltså hela 100 år!  Under alla dessa år har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi hjälper både företag, myndigheter och privatpersoner i hela Sverige med specialdesignade produkter och effektiva lösningar inom rostfritt, byggplåt och miljöteknik. För oss spelar detaljerna roll. Vi levererar med hög kvalitet och finish och gör arbetet som vi är stolta över.

Vi vill att Isakssons ska vara ett självklart alternativ för miljö- och kvalitetsmedvetna kunder i Sverige som söker specialdesignade produkter, oavsett var man bor. Dessutom vill vi att du ska tycka det är kul att ha med oss att göra!

Precision och noggrannhet

Vi strävar efter att utföra våra uppdrag snabbt och effektivt samtidigt som vi håller en hög standard,  precision och noggrannhet. Vår prioritet är alltid våra kunders behov och önskemål. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du vill få mer information om de olika plåtslageritjänster vi erbjuder.

Isakssons i siffror – ordning & reda!

Isakssons Rostfria AB. (org nr 556684-5102) med avdelningar Rostfritt, Byggplåt samt Miljöteknik.  Leds av extern styrelse, VD och ledningsgrupp. År 2021/22 var vi 15 personer anställda och företaget omsatte 2021/22  ca. 24 MSEK. Kontakta oss redan idag!

Och besök gärna vår systersajt, specifikt framtagen för våra miljötenik-projekt: www.ekobyisakssons.com