Måttbeställd diskbänk rostfritt

Måttbeställd diskbänk i rostfritt. Om ni behöver en specialdesignad diskbänk i rostfritt hjälper vi gärna till – det är enkelt att måttbeställa diskbänk! Utifrån din idé så tar vi fram ritningar och konstruktioner för bänken. Vi levererar rostfri inredning och arbetsbänkar till kunder över hela Sverige. För oss är måttbeställda diskbänkar standard.

Kortfilm från oss, vi kallar den  “en diskbänk hittar hem”.

I vår verkstad i Dalarna…

…tillverkar vi måttbeställda, rostfria diskbänkar för både restauranger och privata hem. Vi erbjuder även stabila och specialanpassade arbetsbänkar för olika industriella behov. Vårt kunniga team använder olika material såsom plåt, rostfritt stål, aluminium, koppar, zink eller andra material efter dina önskemål för att tillverka inredning till både offentliga och privata miljöer.

Våra skickliga plåtslagare är mycket noggranna med detaljerna och därför innebär en diskbänk från oss alltid hög kvalitet och finish. Vi är stolta över det arbete vi utför, liksom dedikerade till att leverera professionella lösningar som möter era krav och förväntningar.

Experter inom rostfria diskbänkar

Vi är experter just inom rostfria diskbänkar. Först kommer designen av din nya diskbänk, och vi hjälper gärna till med råd och idéer för att guida dig. Därefter, när du är nöjd med din design skräddarsyr Isakssons diskbänken exakt enligt dina önskemål. Avslutningsvis ordnar vi leverans till dig, överallt i Sverige. Med vår omfattande erfarenhet kan du lita på att vi levererar diskbänkar av hög kvalitet.

Här nedan ser du tre alternativ på kanter till din diskbänk: Isakssons RAK, Modern och Klassisk.

Isakssons är ett självklart alternativ för miljö- och kvalitetsmedvetna kunder i Sverige som söker specialdesignade produkter, och vi älskar att göra våra kunder glada och nöjda. Hör av dig till oss! Kontakta oss här om du behöver en måttbeställd, handgjord diskbänk i rostfritt – eller ring oss på 0243-20 43 40 så hjälper vi dig!

Fakta om handgjorda, designade diskbänkar i rostfritt

  • Material: Rostfritt 1.4301. Vid behov använder vi oss av syrafast plåt.
  • Tjocklek: 1,25 – 1,50 mm
  • Stabilitet: Vi monterar bänkarna på en hellimmad träskiva för maximal stabilitet.
  • Utformning och modell: Anpassas helt efter önskemål och behov.
  • Kanthöjd: Vi anpassar självklart kanthöjden efter era behov.
  • Hörn: Runda, fasade eller raka efter önskemål.
  • Disklådor  (hoar): Vi anpassar hoarnas djup och bredd efter era önskemål, och för att passa till underskåpen.
  • Leveranstid: Ca 4 veckor efter beställning.
  • Pris: Från ca 15.000 kr