Måttbeställd diskbänk rostfritt

Vi gör en måttbeställd diskbänk rostfritt åt er. Våra beställare är allt från privatpersoner, arkitekter, restaurang- och hotellägare och byggföretag. Inget jobb är för litet eller för stort, förutsatt att du liksom vi tycker att detaljerna spelar roll. 

En kortfilm från oss, vi kallar den  “en diskbänk hittar hem”.

 

 

Om du behöver en specialdesignad diskbänk i rostfritt hjälper vi dig gärna. Utifrån din idé så tar vi fram ritningar och konstruktioner för bänken. Vi levererar rostfri inredning och arbetsbänkar till kunder över hela Sverige. För oss är måttbeställda diskbänkar standard.

 

 

Måttbeställd diskbänk i rostfritt

I vår verkstad i Dalarna görs måttbeställda, rostfria diskbänkar både för restauranger och privata hem. Och vi tillverkar även stabila, specialanpassade arbetsbänkar för industrins olika behov. Med varsamma händer gör vi inredning till offentliga och privata miljöer i all slags plåt, rostfritt, aluminium, koppar, zink eller vad du önskar.

Isakssons är ett familjeföretag från Dalarna som startades för snart 100 år sedan, år 1922. Under årens lopp har vi samlat en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi hjälper både företag, myndigheter och privatpersoner i hela Sverige med specialdesignade produkter och effektiva lösningar inom rostfritt, byggplåt och miljöteknik. För oss spelar detaljerna roll. Vi levererar med hög kvalitet och finish och gör arbetet som vi är stolta över.

 

Vi vill att Isakssons ska vara ett självklart alternativ för miljö- och kvalitetsmedvetna kunder i Sverige som söker specialdesignade produkter, oavsett var man bor. Dessutom vill vi att du ska tycka det är kul att ha med oss att göra! Hör av dig!

Kontakta oss om du behöver en måttbeställd, handgjord diskbänk i rostfritt. Kontakta oss här

 

 

Måttbeställd diskbänk rostfritt