Måttbeställd diskbänk rostfritt

Kortfilm från oss, vi kallar den  “en diskbänk hittar hem”.

Om Ni behöver en specialdesignad diskbänk i rostfritt hjälper vi dig gärna. Utifrån din idé så tar vi fram ritningar och konstruktioner för bänken. Vi levererar rostfri inredning och arbetsbänkar till kunder över hela Sverige. För oss är måttbeställda diskbänkar standard.

Isakssons är ett familjeföretag

från Dalarna som startades för över 100 år sedan, år 1922. Under årens lopp har vi samlat en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi hjälper både företag, myndigheter och privatpersoner i hela Sverige med specialdesignade produkter och effektiva lösningar inom rostfritt, byggplåt och miljöteknik. För oss spelar detaljerna roll. Vi levererar med hög kvalitet och finish och gör arbetet som vi är stolta över.

I vår verkstad i Dalarna

tillverkas dessa måttbeställda, rostfria diskbänkar både för restauranger och privata hem. Och vi tillverkar även stabila, specialanpassade arbetsbänkar för industrins olika behov. Med varsamma händer gör vi inredning till offentliga och privata miljöer i all slags plåt, rostfritt, aluminium, koppar, zink eller vad du önskar. Vi skräddarsyr din bänk precis som du vill ha den men hjälper dig även gärna med råd och idéer för att vägleda dig till den perfekta diskbänken. Här har vi till exempel tre alternativ på kanter till din diskbänk, Isakssons RAK, Modern och Klassisk.

Vi vill att Isakssons ska vara ett självklart alternativ för miljö- och kvalitetsmedvetna kunder i Sverige som söker specialdesignade produkter, oavsett var man bor. Dessutom vill vi att du ska tycka det är kul att ha med oss att göra! Hör av dig! Kontakta oss här om du behöver en måttbeställd, handgjord diskbänk i rostfritt eller ring oss på 0243-20 43 40 så hjälper vi dig!

Måttbeställd diskbänk rostfritt

Fakta om en handgjord, designad diskbänk

Material: Rostfritt 1.4301. Vid behov använder vi oss av syrafast plåt.

Tjocklek: 1,25 – 1,50 mm

Stabilitet: Bänkarna monteras på hellimmad träskiva för maximal stabilitet.

Utformning och modell: Anpassas helt efter önskemål och behov.

Kanthöjd: Kan anpassas efter behov.

Hörn: Runda, fasade eller raka efter önskemål.

Disklådor  (hoar): Djup och bredd anpassas efter önskemål och för att passa till underskåpen.

Leveranstid: Ca 4 veckor efter beställning.

Pris: Från ca 15.000 kr