Inredning och Design

Inredning och design är vardagsmat för våra duktiga och kunniga hantverkare. De har kunskapen att tillverka fina hantverk efter dina idéer och eventuella utmaningar. Behöver du en specialdesignad inredningsdetalj till exempelvis hemmet, kontoret eller restaurangen så skräddarsyr vi den perfekta lösningen. Inredningsdetaljer i metall kan ge ett modernt och elegant utseende till olika rum i ditt hem eller för ditt företag.

Inredning och Design, Rostfritt, mässing, koppar och aluminium

Självklart arbetar vi inte bara med rostfritt även om det är ett av de material vi gillar bäst. Önskar du en detalj i aluminium, järn, koppar, mässing eller zink så ordnar vi det. Vi jobbar efter dina önskemål, mått och behov och hjälper dig såklart gärna med rådgivning kring detaljer och lösningar. Oavsett vilket rum du vill inreda eller vilken stil du vill uppnå, kan detaljer av olika metaller anpassas för att passa din personliga stil, oavsett om det är en modern, industriell, retro eller mer klassisk look.

Vi vill att Isakssons ska vara ett självklart alternativ för miljö- och kvalitetsmedvetna kunder i Sverige som söker specialdesignade produkter för inredning och design, oavsett var man bor. Dessutom vill vi att du ska tycka det är kul att ha med oss att göra! Våra kunder är allt från restaurangägare, privatpersoner, hotellägare och företagare så tveka inte att höra av dig om du har en idé. Vi har gemofört massor av projekt inom just inredning och design.

Kontakta oss här eller ring oss på 0243-20 43 40 och bifoga gärna en inskannad ritning eller en bild. Har du ingen ritning så hjälper vi dig med att rita upp din idé och förverkligar den sedan i vår verkstad, välkommen!