Inredning och Design

I vår verkstad arbetar hantverkare med hög kompetens och lång erfarenhet. De har kunskapen att tillverka fina hantverk efter dina idéer och eventuella utmaningar. Behöver du en specialdesignad inredningsdetalj till exempelvis hemmet, kontoret eller restaurangen så skräddarsyr vi den perfekta lösningen.

 

 

Självklart arbetar vi inte bara med rostfritt även om det är ett av de material vi gillar bäst. Önskar du en detalj i aluminium, järn, koppar, mässing eller zink så ordnar vi det. Vi jobbar efter dina önskemål, mått och behov men hjälper dig gärna med rådgivning kring detaljer och lösningar.

 

 

Vi vill att Isakssons ska vara ett självklart alternativ för miljö- och kvalitetsmedvetna kunder i Sverige som söker specialdesignade produkter, oavsett var man bor. Dessutom vill vi att du ska tycka det är kul att ha med oss att göra. Våra kunder är allt från restaurangägare, privatpersoner, hotellägare och företagare så tveka inte att höra av dig om du har en idé. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring på 0243-20 43 40 och bifoga gärna en inskannad ritning eller en bild. Har du ingen ritning så hjälper vi dig med att rita upp din idé och förverkligar den sedan i vår verkstad, välkommen!