Byggplåt

Vi genomför allt från fönsterbleck till stora taktäckningar, garneringsarbeten, fasadarbeten och hallar. Oavsett om projektet är stort eller litet delar vi stolt med oss av vårt hantverkskunnande och långa erfarenhet.

Byggplåt för tak och fasad

Byggplåt för tak och fasad! Vi lägger om tak, renoverar och utför alla typer av plåtarbete på uppdrag av fastighetsägare, myndigheter och byggföretag och i privata hem. Isakssons hanterar byggnadsplåt och takarbete i alla dess former, oavsett om det gäller innertak eller yttertak. För privatpersoner erbjuder vi dessutom ROT-avdrag enligt gällande regler, i huvudsak på takrenoveringar.

Byggplåt är ett mycket användbart och mångsidigt material, vilket vi använder på många sätt i bygg- och konstruktionsprojekt. Vi använder byggplåt för både vägg och tak på grund av dess styrka, hållbarhet och förmåga att motstå vatten och vind. Vi använder oss av flera olika typer av byggplåt som kan användas för tak, till exempel stålplåt eller aluminiumplåt, men även rostfritt.

Massor av användningsområden

Man kan såklart också använda byggplåt för att bygga eller täcka väggar. Om man använder tunnare plåt skapar man en modern och minimalistisk look, medan tjockare plåt kan användas för att ge extra skydd mot elementen.

Eller varför inte använda byggplåt för att skapa en robust och hållbar fasad? Det finns olika typer av plåt som kan användas för fasader, till exempel cortenstål som utvecklar en naturlig rostpatina som ger en unik estetisk utseende. Här finner du lite inspiration kring användande av plåt i husbyggen.

Det blir också allt vanligare med byggplåt som material när man bygger en carport. Det resulterar i en enkel, prisvärd, robust och långvarig konstruktion som skyddar bilen från väder och vind.

Och inte att förglömma – hängrännor & stuprör! Isakssons använder ofta byggplåt för att konstruera hängrännor och stuprör som leder bort regnvatten från taket och skyddar husgrunden. Kort sagt, att använda byggplåt för tak och fasad innebär stora fördelar på flera fronter.

Utöver takarbete tar vi, tillsammans med fönsterentreprenörer, hand om fönsterbyten i flerbostadshus. Vi monterar fönsterbleck och smyglister.

Summa summarum: vi trivs, både på väggen och på taket!

Kontakta oss i dag, vi hjälper dig gärna.