Rostfria diskbänkar måttbeställda

Söker du efter rostfria diskbänkar måttbeställda ? Då har du hittat helt rätt. Med över 100 år i bagaget har vi en lång och gedigen kompetens. Vi guidar dig igenom vårt sortiment och lyssnar på dina idéer kring hur du vill att dina rostfria diskbänkar, måttbeställda, ska vara utformade. Tillsammans hittar vi en lämplig lösning för just dig. Kom ihåg att det inte behöver vara standardmått på dina rostfria diskbänkar utan vi kan anpassar dem utefter dina önskemål och idéer.

Rostfria diskbänkar måttbeställda

För oss spelar detaljerna roll. Vi levererar måttbeställda rostfria diskbänkar med hög kvalitet och finish och utför arbetet med stolthet. Så om du behöver diskbänkar i rostfritt eller något annat specialdesignat i rostfritt så tveka inte utan hör av dig omgående. Vi hjälper dig gärna.

Vi producerar rostfria diskbänkar som är måttbeställda

Vi är ett familjeföretag från Dalarna med över 100 års erfarenhet av att arbeta med rostfritt stål och andra metaller och material.Om du vill ha specialdesignade produkter som till exempel måttbeställda diskbänkar i rostfritt eller andra inredningsdetaljer av rostfri stål så delar vi gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. För oss är det viktigt att det blir som du har tänkt dig.

Vill du veta mer om våra diskbänkar i rostfritt, läs på www.isakssons.com. Du kan såklart också maila eller ringa 0243-20 43 40. Varmt välkommen till oss på Isakssons. Vi hjälper dig gärna.

En diskbänk hittar hem

I filmen nedan ser du hur en bit rostfri plåt förvandlas i vår verkstad i Borlänge till en del av ett hem i Bromma. Följ med på resan från ljudet av en svets till doften av nybakat bröd.