Rostfri diskbänk måttbeställd

Söker du efter en rostfri diskbänk måttbeställd  Då har du hittat helt rätt. Med över 100 år i bagaget har vi en lång och gedigen kompetens. Vi guidar dig igenom vårt sortiment och lyssnar på dina idéer kring hur du vill att en måttbeställd rostfri diskbänk ska vara utformad. Tillsammans hittar vi en lämplig lösning för just dig. Kom ihåg att det inte behöver vara standardmått på en rostfri diskbänk, den måttbeställs och anpassas utefter dina önskemål och idéer.

För oss spelar detaljerna roll. Vi levererar en måttbeställd rostfri diskbänkar med hög kvalitet och finish och utför arbetet med stolthet. Så om du behöver en rostfri, måttbeställd diskbänk eller något annat specialdesignat i rostfritt så tveka inte utan hör av dig omgående. Vi hjälper dig gärna.

rostfri diskbänk måttbeställd

En rostfri diskbänk måttbeställd producerad i Dalarna.

Vi är ett familjeföretag från Dalarna med över 100 års erfarenhet av att arbeta med rostfritt stål och andra metaller och material. Om du vill ha en måttbeställd rostfri diskbänk eller andra inredningsdetaljer av rostfri stål så delar vi gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. För oss är det viktigt att det blir som du har tänkt dig.

Vill du veta mer om en måttbeställd rostfri diskbänk, läs på www.isakssons.com. Du kan såklart också maila eller ringa 0243-20 43 40. Varmt välkommen till oss på Isakssons. Vi hjälper dig gärna.

En diskbänk hittar hem

I filmen nedan ser du hur en bit rostfri plåt förvandlas i vår verkstad i Borlänge till en del av ett hem i Bromma. Följ med på resan från ljudet av en svets till doften av nybakat bröd.