Måttanpassad rostfri diskbänk

Håller du på att göra om i köket? Eller funderar du på en helrenovering i tvättstugan och behöver en måttanpassad rostfri diskbänk? Då har du hittat helt rätt. Med över 100 år i bagaget har vi en lång och gedigen kompetens. Vi guidar dig igenom vårt sortiment och lyssnar på dina idéer kring hur du vill att din måttanpassad rostfri diskbänk ska vara utformad. Tillsammans hittar vi en lämplig lösning för just dig. Kom ihåg att det inte behöver vara standardmått på din rostfria diskbänk, vi måttanpassar den utefter dina önskemål och idéer.

måttanpassad diskbänk rostfri

För oss spelar detaljerna roll. Vi levererar en måttanpassad, rostfri diskbänk med hög kvalitet och finish och utför arbetet med stolthet. Så om du behöver en rostfri, måttanpassad diskbänk eller något annat specialdesignat i rostfritt så tveka inte utan hör av dig omgående. Vi hjälper dig gärna. Handgjord måttanpassad diskbänk som är rostfri. Vi på Isakssons producerar stabila köks-och arbetsbänkar av hög kvalitet, anpassade efter ditt behov. I vår verkstad görs en handgjord rostfri diskbänk med gedigen hantverkskompetens och starkt engagemang.

Handgjord måttanpassad diskbänk rostfri

Vi är ett familjeföretag från Dalarna med 100 års erfarenhet av att arbeta med rostfritt stål och andra metaller och material.

Om du vill ha specialdesignade produkter som till exempel måttanpassad diskbänk eller andra inredningsdetaljer av rostfritt stål så delar vi gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att den ska bli precis så som du tänk dig.

Vill du veta mer om måttanpassad diskbänk rostfri, läs på www.isakssons.com. Du är varmt välkommen att maila eller ringa 0243-20 43 40 till oss på Isakssons!

En diskbänk hittar hem

I filmen nedan ser du hur en bit rostfri plåt förvandlas i vår verkstad i Borlänge till en del av ett hem i Bromma. Följ med på resan från ljudet av en svets till doften av nybakat bröd.