Inredning, restaurangkök

Är ni ute efter att beställa inredning till restaurangkök? Vi på Isakssons jobbar med hela processen från idé hos dig till färdig produkt.

Vi tar fram ritningar och konstruktioner på det du vill ha utfört. Att designa och tillverka inredning till ett restaurangkök är något vi ser som en riktigt rolig utmaning. Vi har gedigen kunskap om specialdesignade produkter, exempel diskbänkar, rostfri inredning till hotell, restaurang och offentliga miljöer. Utöver rostfri inredning arbetar vi med järn, aluminium, koppar, mässing och zink.

Kontakta oss med din idé via kontakt formuläret eller ring 0243-20 43 40 så hjälper vi dig med resten! Kika gärna in på www.isakssons.com om du vill veta mer, välkommen!

rostfri, restaurangkök

Inredning till ditt restaurangkök

Våra beställare är allt från privatpersoner, arkitekter, restaurang och hotellägare och byggföretag. Inget jobb är för litet eller för stort så kontakta oss på Isakssons för en offert om du behöver inredning till ditt restaurangkök.

Isakssons är ett familjeföretag från Dalarna som startades för över 100 år sedan, år 1922. Vi hjälper både företag, myndigheter och privatpersoner i hela Sverige med specialdesignade produkter och effektiva lösningar inom rostfritt, takplåt och miljöteknik. För oss spelar detaljerna roll när du beställer din inredning till restaurangköket.