Industrikök, rostfritt

Är ni ute efter att beställa ett industrikök i rostfritt? Vi på Isakssons jobbar med hela processen från idé till färdig produkt. Vi tar fram ritningar och konstruktioner på det du vill ha utfört.

 

Att designa och tillverka ett industrikök i rostfritt är något vi ser som en riktigt utmaning. Vi har gedigen kunskap om specialdesignade produkter, exempel diskbänkar, rostfri inredning till hotell, restaurang och offentliga miljöer. Utöver rostfri inredning arbetar vi med järn, aluminium, koppar, mässing och zink.

 

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret eller ring oss på 0243-20 43 40. Vill ni veta mer kan ni kika in på www.isakssons.com, välkommen!

 

industrikök, rostfritt

 

Ett industrikök i rostfritt

 

Våra beställare är allt från privatpersoner, arkitekter, restaurang och hotellägare och byggföretag. Inget jobb är för litet eller för stort så kontakta oss på Isakssons för en offert om du behöver ett industrikök i rostfritt.

 

Vi levererar kök i rostfritt till kunder över hela Sverige vilket betyder att oavsett var ni har er verksamhet eller bor är ni välkommen som kund. Isakssons är ett familjeföretag från Dalarna som startades för snart 100 år sedan. Vi hjälper både företag, myndigheter och privatpersoner i hela Sverige med specialdesignade produkter och effektiva lösningar. För oss spelar detaljerna roll.