Heltäckande diskbänk

Är du ute efter en heltäckande diskbänk? Bra, då har du hittat helt rätt. Med över 100 år i bagaget har vi en lång och gedigen kompetens. Vi guidar dig igenom vårt sortiment och lyssnar på dina idéer kring hur du vill att din heltäckande diskbänk ska vara utformad. Tillsammans hittar vi en lämplig lösning för just dig. Kom ihåg att det inte behöver vara standardmått på din heltäckande diskbänk utan vi kan anpassar den utefter dina önskemål och idéer.

För oss spelar detaljerna roll. Vi levererar heltäckande diskbänk med hög kvalitet och finish och utför arbetet med stolthet. Så går du i tankar att skaffa dig en heltäckande diskbänk eller något annat specialdesignat i rostfritt så tveka inte utan hör av dig omgående. Vi hjälper dig gärna.

Heltäckande, diskbänk

Specialdesignad heltäckande diskbänk

Vi är ett familjeföretag från Dalarna med över 100 års erfarenhet av att arbeta med rostfritt stål och andra metaller och material.

En diskbänk hittar hem

I filmen nedan ser du hur en bit rostfri plåt förvandlas i vår verkstad i Borlänge till en del av ett hem i Bromma. Följ med på resan från ljudet av en svets till doften av nybakat bröd.

Om du vill ha specialdesignade produkter som till exempel en heltäckande diskbänk eller andra inredningsdetaljer av rostfritt stål så delar vi gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att den ska bli precis så som du tänk dig.

Vill du veta mer om heltäckande diskbänk, läs på www.isakssons.com för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila eller ringa 0243-20 43 40. Varmt välkommen till oss på Isakssons!