Bänkskiva i rostfritt stål

Planerar du ett nytt kök, eller håller du på att göra om i köket? Då kanske du behöver en ny och fräsch bänkskiva. Vi rekommenderar en bänkskiva i rostfritt stål från Isakssons. Våra bänkskivor är handgjorda i vår verkstad. Har du kanske en egen unik idé hur du vill att din bänkskiva i rostfritt stål ska se ut? Kanske kräver din köksdesign specifika mått? Isakssons ordnar det åt dig! Vi hjälper även till att rita och konstruera bänkskivor utifrån den funktion du vill ha, med de mått du behöver.

Hos oss kan du beställa en bänkskiva i rostfritt stål oavsett om du är privatperson eller behöver den till ett restaurangkök. Beställ direkt via hemsidan eller ring oss.

bänkskiva rostfritt stål

Beställ en bänkskiva i rostfritt stål av hög kvalitet

Vi är ett familjeföretag från Dalarna med 100 års erfarenhet av att arbeta med rostfritt stål liksom andra metaller och material. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att din nya rostfria bänkskiva ska bli precis så som du tänk dig. Ring oss på 0243-20 43 40. Varmt välkommen till oss på Isakssons!

Film – “En diskbänk hittar hem”

I filmen nedan ser du hur en bit rostfri plåt förvandlas i vår verkstad i Borlänge till att bli en del av ett hem i Bromma. Följ med på resan från ljudet av en svets till doften av nybakat bröd.