Bänkskiva rostfritt stål

Håller du på att göra om i köket? Du kanske funderar på att göra en helrenovering i köket och behöver en ny och fräsch bänkskiva. Då kan vi rekommendera en bänkskiva i rostfritt stål. En bänkskiva i rostfritt stål från Isakssons är handgjord i vår verkstad. Om du har en egen unik idé hur du vill att din bänkskiva i rostfritt stål ska se ut och vilka mått den ska ha så ordnar vi det. Vi hjälper även till att rita och konstruera bänkskivor utifrån den funktion du vill ha med det mått du behöver. Hos oss kan du beställa en bänkskiva i rostfritt stål oavsett om du är privatperson eller behöver den till ett restaurangkök. Beställ direkt via hemsidan eller ring oss.

bänkskiva rostfritt stål

Beställ en bänkskiva i rostfritt stål av hög kvalitet

Vi är ett familjeföretag från Dalarna med 100 års erfarenhet av att arbeta med rostfritt stål och andra metaller och material. Om du vill ha en specialdesignad bänkskiva av rostfritt stål delar vi gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att den ska bli precis så som du tänk dig.
Vill du veta mer om en bänkskiva rostfritt stål, läs gärna mer på www.isakssons.com för en mer utförlig beskrivning. Du kan så klart också maila eller ringa 0243-20 43 40. Varmt välkommen till oss på Isakssons!

En diskbänk hittar hem

I filmen nedan ser du hur en bit rostfri plåt förvandlas i vår verkstad i Borlänge till en del av ett hem i Bromma. Följ med på resan från ljudet av en svets till doften av nybakat bröd.