Vi är en del av KTP!

 

Vi på Isakssons är väldigt glada över att under hösten 2018 och våren 2019 varit med i två olika KTP-projekt. KTP, Knowledge Transfer Partnership, är ett samarbete mellan högskolan och näringslivet som ger nyexaminerade studenter möjlighet att driva egna projekt på olika företag med stöd från både näringsliv och högskola. Det första projektet drevs av energiingenjören Julia Nygren som hade fokus på att optimera och verifiera vårt beräkningsprogram.

 

Idag har vi slutmöte för det andra projektet vilket drevs av Linnea Sandberg som tog examen från marketing management programmet i Jönköping i juni 2018. Detta projekt har haft fokus på marknadsföring då vi under våren utvecklat och lanserat det nya varumärket Eko by Isakssons och hemsidan ekobyisakssons.com. Linnea har även hjälp till med säljarbete och tagit hand om företagets sociala medier. Under sin tid som projektledare har hon haft stöd från både näringslivet, högskolan samt ledningen på Isakssons i form av en processledare, näringslivscoach, akademisk coach samt vår VD Patrik och säljare Lasse. Under dagens slutmöte samlades de alla för att gå igenom projektets resultat och är mycket nöjda.

 

Linnea berättar om tiden som KTP-projektledare:

 

”Det är svårt att komma ut i arbetslivet som nyexaminerad eftersom man inte har någon arbetslivserfarenhet, men KTP har gett mig den möjligheten. Då jag är ny inom yrket så har det varit otroligt bra att ha coacher att bolla idéer med. Jag har lärt mig väldigt mycket under denna tid och är mycket glad för att ha fått den här erfarenheten”

 

 

Bilder från dagens slutmöte med alla som varit involverade i KTP-projektet.