Varmt välkommen till oss Linnea!

Linnea är vår nya KTP-projektledare!

Linnea började på Isakssons efter årsskiftet och har nu börjat komma in i sina uppgifter och blivit en del av laget. Hon kommer att jobba med marknadsföring med fokus på vår miljötekniksida. Linnea har alltid brunnit för att arbeta kreativt och upptäckte som tonåring att marknadsföring var ett yrke som kan ge henne den möjligheten. Efter hon tagit studenten flyttade hon ner till Jönköping för att studera Marketing Management och tog examen i juni 2018. Efter examen flyttade hon hem till hemstaden Borlänge och har drivit ett annat marknadsföringsprojekt under hösten innan hon nu hamnade hos oss på Isakssons.

 

”Det känns roligt att arbeta med marknadsföring eftersom det är det jag studerat och brinner för. Det som lockade mig extra mycket med tjänsten på Isakssons var miljöperspektivet. Det är roligt att sälja och marknadsföra en produkt som inte bara gynnar oss och våra kunder utan att det är betydligt större än så.”

 

 

 

Om Linnea

  • Har varit tävlingssimmare och tränare under hela sin barndom och ungdom.
  • Har studerat på University of Hertfordshire i England under en termin 2017.
  • Älskar att gå på festivaler och konserter och reser gärna runt både i Sverige och världen för att se sina favoritband.
  • Är bosatt i Borlänge med sin sambo.
  • Linnea älskar mat och att laga den tillsammans med sin sambo. Favoriträtten är tapas.