Inredning rostfritt

Isakssons är ett familjeföretag från Dalarna som startades för över 100 år sedan. Under årens lopp har vi samlat en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi har gedigen kunskap om specialdesignade produkter, exempel diskbänkar, inredning till hotell, restaurang och offentliga miljöer. Produkterna görs för hand i vår verkstad i Dalarna. Utöver inredning i rostfritt arbetar vi med järn, aluminium, koppar, mässing och zink.

Vi anpassar måtten vid tillverkning av rostfri inredning. Har du en idé om hur du vill att det ska se ut så hjälper vi dig gärna med ritningar och konstruktioner. Ni kan läsa mer på www.isakssons.com eller kontakta oss med er idé direkt via kontakt formuläret eller på 0243-20 43 40. Välkommen!

inredning, rostfritt

Vi gör handgjord inredning i rostfritt

Isakssons är ett familjeföretag från Dalarna som startades för över 100 år sedan. Under årens lopp har vi samlat en gedigen erfarenhet och kunskap. Våra beställare är allt från privatpersoner, arkitekter, restaurang och hotellägare och byggföretag. Inget jobb är för litet eller för stort så länge du delar vår övertygelse om att detaljerna spelar roll.

Idag levererar vi inredning till kunder över hela Sverige. Utmana oss gärna med en förfrågan om du behöver inredning i rostfritt. Vi levererar med hög kvalitet och finish och gör arbeten som vi är stolta över.