Inredning i rostfritt

I större delen av sitt liv Muslum Andric drivit krogar och restauranger. I dag har han tre ställen i Stockholm: Lemon Bar och Lokal Izakya på Kungsholmen och Ljunggrens på Söder.

Som restaurang- och barägare är han noggrann med att skapa miljöer som både gäster och personal trivs att vara i. Det innebär att inredningen måste vara både snygg och funktionell med detaljer som bidrar till känslan av hög kvalitet och omtanke.

Arbetet börjar oftast med att Muslum först själv gör en enkel skiss. Utifrån den gör Isakssons en riktig ritning som Muslum godkänner innan själva produktionen drar i gång.

 

–  Jag har jobbat med Isakssons i över 20 år. Oavsett vad jag bett om är engagemanget stort och leveransen bra.  De förstår vad jag vill ha och hjälper till att förverkliga det på ett personligt och professionellt sätt för att möta mina önskemål.

 

Den största pjäs Isakssons gjort för en av Muslums restauranger är bardisken på Lokal Izakaya i Stockholm. Den är 4,2 meter lång, levererad i ett stycke. En specialdesignad bänk, fylld av finesser för att underlätta för bartendern. Det finns fack för flaskor, burkar, is, kross, frukt och självklart dränering och avrinning så den är enkelt att hålla ren.

———————————————————————————————————————————-

Isakssons gör inredning, trappräcken, bordsben, specialdesignade, skräddarsydda bardiskar, köksbänkar och arbetsbänkar till offentliga eller privata miljöer. Zink, mässing, rostfritt, syrafritt, pulverlackerat, vad behöver du ha hjälp med? Utmana oss gärna. Kontakta oss redan i dag.