Tillverkning, rostfri diskbänk

Vi har gedigen kunskap om specialdesignade produkter, exempel diskbänkar, inredning till hotell, restaurang och offentliga miljöer. Utöver rostfritt arbetar vi med järn, aluminium, koppar, mässing och zink.

Vi anpassar måtten vid tillverkning av en rostfri diskbänk. Har du en idé om hur du vill att det ska se ut så hjälper vi dig gärna med ritningar och konstruktioner. Kontakta oss med idén och låt oss sköta resten, du når oss via kontaktformuläret eller på 0243-20 43 40. Vill du veta mer kan du även kika in på www.isakssons.com, välkommen!

tillverkning , rostfri diskbänk

Vi har tillverkning av en rostfri diskbänk.

Våra beställare är allt från privatpersoner, arkitekter, restaurang och hotellägare och byggföretag. Inget jobb är för litet eller för stort så kontakta oss på Isakssons för en offert.

Isakssons är ett familjeföretag från Dalarna som startades för över 100 år sedan, år 1922. Under årens lopp har vi samlat en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi hjälper både företag, myndigheter och privatpersoner i hela Sverige med specialdesignade produkter och effektiva lösningar inom rostfritt, byggplåt och miljöteknik. För oss spelar detaljerna roll. Vi levererar med hög kvalitet och finish och gör arbetet som vi är stolta över.

Vi vill att Isakssons ska vara ett självklart alternativ för miljö- och kvalitetsmedvetna kunder i Sverige som söker specialdesignade produkter, oavsett var man bor. Dessutom vill vi att du ska tycka det är kul att ha med oss att göra! Hör av dig om du behöver hjälp med tillverkning av en rostfri diskbänk.