Tillverkning av specialdesignade rostfria diskbänkar

Välkommen till Isakssons, din expert inom tillverkning av specialdesignade produkter såsom rostfria diskbänkar för hotell, restauranger och offentliga miljöer. Isakssons har lång erfarenhet inom områdena rostfritt stål, järn, aluminium, koppar, mässing och zink.

Tillverkning av rostfri diskbänk

Vi skräddarsyr måtten vid tillverkning av rostfria diskbänkar och hjälper gärna till med ritningar och konstruktioner baserat på dina idéer. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss på 0243-20 43 40 – och låt oss ta hand om resten. Välkommen till oss!

Tillverkning av rostfria diskbänkar

Tillverkning av specialdesignade rostfria diskbänkar på bred front: Våra kunder inkluderar privatpersoner, arkitekter, restaurang- och hotellägare samt byggföretag. Inget projekt är för stort eller för litet!

Isakssons är ett familjeföretag från Dalarna med över 100 års branscherfarenhet. Detta har gett oss en gedigen kunskap inom branschen och erbjuder specialdesignade produkter och effektiva lösningar inom områdena rostfritt stål, byggplåt och miljöteknik till företag, myndigheter och privatpersoner över hela Sverige. Vi sätter stor vikt vid detaljer och strävar alltid efter hög kvalitet och finish i vårt arbete, något vi är stolta över.

Vi på Isakssons vill vara det självklara valet för miljö- och kvalitetsmedvetna kunder i hela Sverige som söker specialdesignade produkter. Oavsett var du bor, är vi här för att hjälpa dig. Dessutom strävar vi efter att ge dig en trevlig och engagerande upplevelse. Kontakta oss om du behöver hjälp med tillverkning av en rostfri diskbänk.