Om oss

Oavsett om du är letar efter skräddarsydda lösningar för ditt kök, inreder trendiga hotellbarer, behöver utrustning för industrin, eller en pålitlig partner för att lägga om tak hoppas vi att du hittar inspiration och vägledning hos oss. Vi bidrar även med energieffektivisering genom att utveckla och producerar lösningar som tar tillvara på spillvärme i vatten och rökgas.

 

Isakssons är ett familjeföretag från Dalarna som startades för snart 100 år sedan, år 1922. Under årens lopp har vi samlat en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi hjälper både företag, myndigheter och privatpersoner i hela Sverige med specialdesignade produkter och effektiva lösningar inom rostfritt, byggplåt och miljöteknik. För oss spelar detaljerna roll. Vi levererar med hög kvalitet och finish och gör arbetet som vi är stolta över.

 

Vi vill att Isakssons ska vara ett självklart alternativ för miljö- och kvalitetsmedvetna kunder i Sverige som söker specialdesignade produkter, oavsett var man bor. Dessutom vill vi att du ska tycka det är kul att ha med oss att göra! Hör av dig!

 

Siffror, ordning & reda

Från 20170501 slår vi samman företagen Isakssons Byggplåt samt Isakssons Rostfria AB. Vi kommer nu att driva all verksamhet under Isakssons Rostfria (org nr 556684-5102) med avdelningar Rostfritt, Byggplåt samt Miljöteknik. Samma varumärke och leds av samma VD och ledningsgrupp. År 2015/16 var vi 20 personer anställda och företagen omsatte 2015/16 20 MSEK.